Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij zijn uw partner wanneer het gaat om het waarborgen van kwaliteit en continuïteit van uw textielproducten.

Om voor u het juiste te doen hebben onze consultants niet alleen kennis van textiele materialen en hun eigenschappen. Ook zijn zij uitstekend op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving voor diverse branches en het accuraat testen en certificeren op basis van de voorgeschreven specificatie, normen, richtlijnen en verordeningen.

Daarbij vinden we het in onze relatie met u als klant belangrijk dat u zich gehoord en begrepen voelt en vooral ondersteund wordt in het bereiken van uw doelstellingen. Neem gerust contact op wanneer u een keer wilt kennismaken of meer informatie wenst over de wijze waarop we uw organisatie kunnen ondersteunen.

Waarmee kunnen wij zoal helpen?

  • Een succesvolle productlancering of -ontwikkeling.
  • Het succesvol vermarkten van textiele producten, veiligheidskleding of medische hulpmiddelen.
  • Het voorkomen van faalkosten en/of desinvesteringen.
  • Het waarborgen van kwaliteit en continuïteit bij textiele productieprocessen en het gebruik van de textiele halffabricaten.
  • Het verduurzamen van textiele productieprocessen en het aanbieden van duurzame textiele (half)fabricaten.
  • Het certificeren, keuren, testen en specificeren van textiele producten en/of materialen op basis van wettelijke verplichte of vrijwillige certificaties en keuringen.
Textiel laboratorium microscopie

Textielexperts voor alle branches

Vaassen Textile Consultancy voert opdrachten uit voor organisaties uit verschillende markten en branches. Niet iedere opdrachtgever heeft dezelfde vraag of behoefte. Via onze diensten op het gebied van textielconsultancy, textieltesten, schadeonderzoeken en duurzaamheid kunnen we passende ondersteuning bieden. Of het nu gaat om de ontwikkeling en certificatie van een multinorm kledinglijn, het adviseren over duurzaamheid of het uitvoeren van een enkele textieltest bij VTC bent u aan het juiste adres.

Fashion
Huishoud- en horecatextiel
Medisch textiel
Meubel- en interieur
Sportswear
Stoffenleveranciers
Werk- veiligheids- en beroepskleding

Nieuws

Voor uw gemak

Doe eenvoudig een beroep op onze diensten

Textielexperts voor alle branches

Wij zijn er voor u

Voor uiteenlopende branches biedt Vaassen Textile Consultancy diverse diensten. Onze activiteiten zijn afgestemd op de behoefte van onze opdrachtgever. 

Staat de dienst die u zoekt er niet bij? Of heeft u een specifieke vraag of behoefte?
Neem gerust contact op T. 074 750 88 58.